Välkommen till Näktergalningarna!

Nya medlemmar är alltid välkomna!

Viss körvana är önskvärd. Vi övar på måndagar kl 18.15-20.30 på Drakflygargatan 1 i Skarpnäck.
Kontakta Dagny Wennberg info@naktergalningarna.se

 

Vi vill riva murar mellan olika grupper och genrer och krossa så många fördomar som möjligt!
Vi vill riva murar mellan olika grupper och genrer och krossa så många fördomar som möjligt!

4 reaktioner på ”Välkommen till Näktergalningarna!

 1. Hej!
  Mitt namn är Nicole Montén och jag arbetar som huvudpedagog inom den ideella föreningen Miljöverkstan Flaten. Jag har en bakgrund som bland annat dramapedagog och är även utbildad inom hållbarhetsfrågor. Miljöverkstan arbetar aktivt här i Skarpnäck och ute vid Flaten i form av delprojekt med hållbarhetsfrågor och barn och ungdomar utifrån vår värdegrund: att respektera sig själv, andra människor och naturen. Vi är till exempel ute på äventyr i naturen med nyanlända och har skapat en utställning på temat trygghet med en grundskoleklass. Vi ingår i ett stort nätverk och samarbetar bl.a. med forskare i hållbarhet på Stockholms universitet. Vill ni veta mer om oss, besök gärna vår hemsida http://www.miljoverkstan.se.

  Just nu är vi mitt i ett nytt spännande projekt – en musikal om hållbarhet där barn och ungdomar involveras i varje steg! Vi filar nu på manuset som kommer ligga till grund för musikalen, utifrån bl.a. barns och ungdomars insamlade berättelser. Tanken är att det ska vara tankeväckande och hoppingivande, så att publiken, i alla åldrar och med alla typer av bakgrund, fylls med glädje och inspiration till att bidra till en mer hållbar värld. Vi vill också vara så hållbara som möjligt, på alla möjliga sätt, från tekniken till vilka bestick vi använder av oss.

  Jag var och såg er julföreställning i december! Jag tyckte den var helt fantastisk och då väcktes tanken om att fråga om ni skulle kunna tänka er att inleda ett samarbete med oss. Vi har nämligen flera gemensamma hållpunkter. Miljöverkstan har också som avsikt att bidra till Skarpnäcks kulturliv på olika sätt och vill involvera och samverka med så många olika lokala aktörer som möjligt, över alla gränser. Sedan har jag även hört att Jordcirkus spelade på just Flatens amfiteater en gång i tiden! Och jag har som avsikt att just väcka amfiteatern till liv igen! Jag vill spela upp musikalen där i september 2016 och förhoppningsvis inleda en tradition där det skulle kunan vara ett uppspel där varje år, i likhet med Enskedespelet.

  Det skulle vara en ära om ni kunde tänka er att bidra på något sätt! Ni har ju varit med om att skapa Skarpnäcks kulturliv sedan början! Det kunde vara i form av att ni som har sådan lång erfarenhet bidrar med råd till mig som för första gången tar mig an något såhär stort. Eller om ni kunde tänka er att sjunga med i musikalen vore det helt underbart! Jag såg här på hemsidan att ni nu förbereder er för Earth day. Kanske kunde något av det materialet återanvändas. 🙂

  Ja, idéerna är många. Om någon av er kunde ta er tiden till ett möte för att diskutera skulle jag uppskatta det oerhört. Eller om ni har någon gemensam träff där jag kunde komma och presentera det hela lite närmare.
  Ni är jättevälkomna att nå mig på telefon: 073 922 0925, eller via mejl: nicole@miljoverkstan.se

  Allt gott!
  Med vänliga hälsningar,
  Nicole Montén på Miljöverkstan Flaten

  1. Hej Bosse! Kul att du kommenterar vår sida! Om jag förstår dig rätt vill du att det skall finnas information om möten som kommer äga rum under 2017 och annan information om bankgiro (vi har inget plusgiro) och även annat? Återkom gärna med synpunkter och gärna konkreta uppgifter om vad du saknar så får vi ta ställning till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *